Kutsume Sind osalema Eesti Hindamise Ühingu ESTES ümarlaual, reedel 29. novembril kell 14.00 – 16.00 Roseni Tornis (Mere pst 6, Tallinnas), et ühiselt arutada  2013. aastal tehtud hindamisprojektide kogemuste üle. Ümarlaua käigus saavad hindajad ja tellijad koos tagasi vaadata sel aastal tehtud hindamistele ja arutada kui hästi või halvasti Hindamise Hea Tava põhimõtteid on järgitud. Räägime ka sellest, millised probleemid on esinenud, mis olid põhjused ja kas/kuidas tuleks Hea Tava teksti vastavalt kohandada (või peab edaspidi hoopis käitumist muutma).
Pärast lühikest sissejuhatust teevad hindamisprojektide juhid ettekanded, mis keskenduvad hindamisprotsessile ja esinenud väljakutsetele. Pärast seda on teistel osalejatel võimalik esitada kommentaare või küsimusi ja sõnastatakse võimalusel ühiseid järeldusi. Plaanis on rääkida vähemalt kahest ja maksimaalselt neljast hindamisprojektist. Vajadusel toimub arutelu gruppides.
Üritus on ESTES liikmetele tasuta. Mitte-liikmetel on võimalus osaleda € 25 eest. Oma osalemissoovist palume teada anda enne 22.11.2013 ESTES juhatusele meili teel. Oodatud on ka ettepanekud hindamisprojektidest, millest ümarlaual rääkida.

Kontakt
ESTES juhatus
Katre Eljas-Taal: Katre.Eljas-Taal@technopolis-group.com Klaas-Jan Reincke: klaasjan@cpd.ee